wie is Ann
 - wie is Ann -

Bakken, kokkerellen, maaltijden organiseren thuis. Naar de markt met bewoners van de woongroepen waar ik werkte en dan samen koken of met oud en nieuw oliebollen bakken. Koken voor buurtgenoten tot catering opdrachten. Altijd heb ik ervan genoten, eten verbindt. Daar heb ik altijd in geloofd.

Dat deze passie er ooit toe zou leiden dat er een plek zou komen waar dit allemaal samen kwam had ik nooit gedacht. Dat ik jullie echt bij Ann zou kunnen uitnodigen was een droom.

Ik weet dat ik de droom, toen nog een theehuisje met taart (veeel taart), had toen ik 16 was. Jaren spaarde ik servies en bakte en kookte ik er in mijn vrije tijd hevig op los. Vriendinnen of familie gingen altijd naar huis met taart en eten dat over was.  

Bij Ann ben je welkom voor koffie, taart, ontbijt, lunch of Ann's theepotje. Een borrel of feestje & liever niet thuis? Dat kan ook bij Ann. 


nowaste vinden we heel belangrijk, zo maken we onze eigen jam van het rood fruit wat overblijft. De wentelteefjes van croissants hebben we alleen als er croissantjes over zijn van de dagen ervoor. Zo zorgen we er met elkaar voor dat we geen voedsel verspillen.


Hopelijk tot snel, bij Ann!


Liefs Ann & Mehmet.

Tot ik op dag hoorde dat "het koffiekafeetje" te huur zou komen. Het leek onwerkelijk en niet haalbaar. Er waren uitdagingen, maar het lukte! Sinds 1 maart 2019 is bij Ann, aan de hommelstraat, een feit.


Al snel was het bij Ann zo druk dat Mehmet zijn baan opzegde. Nu draaien we samen bij Ann. Mehmet is de gastheer en barista, Met onze Mirage (een echte klassieker) van Kees van de westen maakt Mehmet de lekkerste koffie. De biologische koffie van branderij Boot te Baarn smaakt naar meer.


Ik (Ann) bak het zoet, de brownies en de taartjes en bedenktde lekkere ontbijtjes en specials. 


Bij Ann zou niet bestaan zonder heel veel vrijwillige handjes, zo zal je tosti of broodje soms ook door Ann's moeder of vrienden gemaakt worden.  Soms worden we geholpen door fantastische vaste gasten die een dagje bijspringen. De prachtige brownie vitrine en kast achter de bar werden door Ann's vader gemaakt. Ambacht daar houden we van!


"Een volle tafel met eten,

vrienden en familie die aanschuiven.

Koffie met taart.

Dat is voor mij geluk.

Vol liefde deel ik dit geluk met jou.


Deze tekst staat op de muur bij Ann en staat bij ons centraal! Eten, dit delen, taart, ontmoeten daar genieten we van met jou!

We pakken graag uit met onze specials.